Valors educatius socials i familiars

Dijous 3 DE NOVEMBRE a les 18h.

Juntos nada más`-------------------------------------------------------------------------------------------------
Dijous 27 d'octubre a les 18h.

Mediterráneo És una pel·lícula española de 2021 dirigida per Marcel Barrena.Es presenta el tema d'uns socorristes que viatgen fins a Lesbos per ajudar refugiats del Mediterrani----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 dijous 13 d'octubre a les 19h

Ballant la vida

Bailando la vida és una pel·lícula de comèdia romàntica britànica  dirigida per Richard Loncraine amb Imelda Staunton, Timothy Spall, Celia Imrie, David Hayman, John Sessions .... Any: 2017.
t

 9 de juny 2022 a les 19h

DESPEDIDAS 

És una pel·lícula dirigida per Yōjirō Takita con Masahiro Motoki, Tsutomu Yamazaki, Ryoko Hirosue, Kazuko Yoshiyuki, Kimiko  Any: 2008.

Presenta Pepa Carreras


Despedidas

 

Director  Yojiro Takita    

Pel.lícula japonesa estrenada aquí el 2009.Retrata la vida de províncies japonesa.

Pel.lícula molt especial, preciosa i diferent. Plena de sensibilitat, però que no hi falten alguns moments d’humor negre.Filosofia de la preparació per anar al més enllà

 

 Sinopsis

 

Daigo Kobayashi és un violoncel·lista orgullós de pertànyer a una orquestra de Tòkio. És el somni de la seva vida. Malauradament però, al final d’un assaig, els comuniquen que l’orquestra es dissol per manca de recursos.

Degut a la dificultat de trobar una feina adequada a la capital, en Daigo decideix tornar a Yamagata, el seu poble natal amb la seva dona Mika. Buscant feina només arribar, troba un anunci al diari molt prometedor: feina fixe, ben pagat i oferint forces sortides.Però el que aconsegueix no és precisament feina en una agència de viatges com ell es pensava, sinó una altra molt diferent.

 Daigo intenta portar en secret aquesta feina, però a poc a poc el seu entorn s’assabenta del que fa.. Gràcies a aquest treball  i al ritual japonès de la mort, Daigo descobrirà la verdadera bellesa de la vida

 

 Premis

 2008 : Oscar a la millor pel.lícula de parla no anglesa. 2008 : Millor pel.lícula al festival de Montreal


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 dijous 28 d'abril 2022 a les 19h

El declive del imperio americano

El declive del Imperio americano o La decadencia del Imperio americano​ (Le déclin de l’empire américain, en francès) es una pel·lícula canadenca de 1986, dirigida per Denys Arcand.

Presenta Pepa Carreras

El declivi de l'imperi americà

És una pel·lícula quebequesa escrita i realitzada el 1986 per Denys Arcand. El mateix autor que disset anys després (el 2003) va filmar una continuació, Les Invasions bàrbares,  amb els mateixos vuit actors principals. Pel.lícula que vam veure el novembre passat.

Argument

A la tardor, a la regió  de Montreal, quatre homes i quatre dones, la majoria universitaris, es preparen per passar el cap de setmana a la casa de camp de la parella Louise i Rémy. Mentre que els homes preparen el menjar a la casa, les dones practiquen els seus exercicis en el centre esportiu universitari. Durant les hores que precedeixen la retrobada, ells parlen sobre la seva vida, sobretot sobre els seus hàbits sexuals. Els mateixos temes, relatats pels homes i per les dones, difereixen de vegades fins al punt que se no sap on es troba la veritat .

Les discussions dels vuit personatges, començades des de la seva retrobada, segueixen mentre dinen i fins de matinada, aportant un munt de reflexions, descobertes i revelacions que sacsejaran la vida d'alguns d'ells.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Dijous 25 denovembre 2021a les 18h

Las invasiones bárbaras: (Les invasions barbares en francès) és una pel·lícula franco-canadenca dirigida per Denys Arcand l'any 2003. Es tracta d'un drama amb pinzellades de comèdia. Una anàlisi de la societat occidental amb forta dosi d'ironia.

 Durada: 99 min.

Presenta MRosa Oliveras           

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

28 d'octubre 2021 a les 18h

Green Book    Presenta Pepa Carreras

Green Book: any 2018. Durada 130 min. Estats Units. Direcció Peter Farrelly. Guió 
                           Brian Hayes Currie, Peter Farrelly, Nick Vallelonga