Temàtica cinema

28 de juny'18, dijous 21 h

  Cinema a la fresca Al claustre del Convent

Pitu Anaya és el convidat avui que s'acompleix un any de les sessions de cinema. 

Ho celebrem amb una sessió a la fresca del claustre del convent de Santa Clara

Cinema Paradiso

Trayler

 

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Bon dia. Ahir la pel·lícula Cinema Paradiso em va moure molts records de la meva joventut, quan els diumenges a la tarda anavem al cine a la sala o el centu, a Castelló, l'ambient del públic, la censura, els talls, les esperes perquè no havia arribat el rotllo,... tot autèntic. La presentció d'en Pitu Anaya va ser un regal espectacular.
Una pel·lícula molt tendre i emotiva.

Anònim ha dit...

Sí. Jo també vaig reviure aquells anys seixanta quan els diumenges anàvem al cinema: quan es penjava la pel.lícula, quan trigava en arribar la que era la segona i havia de traslladar-se d'un altre poble....
A més, la pel.lícula és molt sentimental. Ens parla des pas del temps i de com tot canvia i com n'és d' impossible agafar entre les mans i conservar moments de felicitat viscuts inoblidables.
Un detall que em va agradar especialment va ser quan la mare, en el retorn del Toto, s'aixeca de la cadira on s'està fent mitja i li cau a terra la "labor" que està fent. La mitja es desfà unes quantes passades. És el símbol de la reculada en el temps: mentre la mitja es desfà, la mare torna enrere en el temps que el Toto era al poble.
Vaig gaudir moltes emocions

MRosa